Roadmap trajecten

Start SOON helpt jou je idee om te zetten naar een succesvolle en duurzame sociale onderneming.

STAP 0Het prikkelt al even en je hebt zin om een sociale onderneming op te richten. Met Start SOON helpen we jou om jouw sociale ondernemingsdroom waar te maken.
STAP 1Je schrijft je in voor het begeleidingstraject via het inschrijvingsformulier en beantwoordt de PRESCAN vragenlijst die we aandachtig zullen lezen.
STAP 2Je neemt deel aan het Start SOON voortraject waar je je laat onderdompelen in de wereld van de sociale economie en je projectidee helemaal scherp probeert te krijgen. Aan het einde van het traject beantwoord je de AFTERSCAN vragenlijst.
STAP 3Bij een positief oordeel van de AFTERSCAN door het expertenpanel kan je deelnemen aan het acceleratietraject van Start SOON, waar we je begeleiden bij het opmaken van een ondernemings- en financieel plan.
STAP 4Aan de hand van collectieve workshops versterken we jouw financiƫle en juridische kennis, leer je een sterk marketingplan maken en versterken we je persoonlijke ondernemerscompetenties.
STAP 5Via 20 uur individuele begeleiding en coaching heb je aan het eind een afgewerkt ondernemings- en financieel plan.
STAP 6Je bent klaar om jouw sociale onderneming te starten!