Blog & Nieuws

voor startende sociale ondernemers

Met Start SOON sta je midden in een community van sociale ondernemers. Hou onze blog in het oog voor nieuws, kennisartikels en interviews.

8 tips voor startende sociale ondernemers
Zet je sociale onderneming op de kaart – en andere tips van Sociaal ondernemer Hans Gruyaert van Timmerwerkt. Op de website van Start SOON vind je bijzondere verhalen en tips van sociale ondernemers die je had willen weten voordat je als sociaal ondernemer aan de slag ging.
Een warm welkom voor nieuwkomers
Denk jij er ook aan om sociaal ondernemer te worden? Of om nieuwkomers te helpen richting de Belgische arbeidsmarkt? Lees dan het interview met Hans Gruyaert van sociale timmerwerkplaats Timmerwerkt. In zijn meubelatelier kunnen nieuwkomers stage lopen en zo een eerste stap zetten op de Belgische arbeidsmarkt.
Tips bij het schrijven van jouw WHY
Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie of initiatief eruit springt tussen dat van concullega's? Raak mensen met jouw WHY en zorg ervoor dat zij jouw initiatief of organisatie beter onthouden.
The Golden Circle van Simon Sinek
“People don’t buy WHAT you do, they buy WHY you do it.” – Simon Sinek. Een ondernemer weet waarom. Net dat maakt het verschil tussen een succesvolle en een minder succesvolle onderneming. Succesvolle ondernemers kunnen je glashelder vertellen waarom ze een bepaald product of dienst in de markt …

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van onze activiteiten en nieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.