Ik schrijf me in !

Fijn! Je bent klaar om je in te schrijven voor Start SOON


Hoe inschrijven?

Lees aandachtig onderstaande richtlijnen om te begrijpen welk traject jou op het lijf geschreven is.

Voortraject

Is je sociaal ondernemersidee nog niet voldoende uitgewerkt, heb je beperkte ervaring met sociaal ondernemerschap, of ben je gewoon geïnteresseerd in de wereld van sociale economie? Neem dan deel aan het voortraject, vul je online de prescan in. De prescan is een vragenlijst die peilt naar jouw projectidee en naar jouw ervaring met (sociaal) ondernemerschap. In dit stadium is het evenwel niet noodzakelijk om een projectidee te hebben. Ook zonder, kan je deelnemen aan het voortraject, we verwachten van jou wel een correcte en eerlijk beantwoorde vragenlijst. Die zullen we aandachtig doornemen.

Na het invullen van de préscan, ontvang je van ons een officiële uitnodiging om deel te nemen aan het voortraject van Start SOON, waar we je zullen informeren en warm maken voor het sociale ondernemerschap.

Start hier je inschrijving voor het voortraject!

Je engageert je voor deelname aan alle sessies. Dit is belangrijk voor het creëren van een inspirerende en krachtige leeromgeving.

Acceleratietraject

Heb je al een concreet sociaal ondernemersidee én ervaring met sociaal ondernemerschap, dan kan je de prescan voor het acceleratietraject invullen. Je kan dan na goedkeuring door het expertenpanel, dadelijk doorstromen naar het acceleratietraject. In deze scan antwoord je ook op de vragen rond je project zodat de jury op basis van jouw informatie kan oordelen of het project klaar is om onmiddellijk in het acceleratietraject te stappen, dan wel of het nuttig is om eerst het voortraject te doorlopen.  


Start hier je inschrijving voor het acceleratietraject!

Je engageert je voor deelname aan alle sessies. Dit is belangrijk voor het creëren van een inspirerende en krachtige leeromgeving.