Ik schrijf me in !

Jouw intake

Om deel te nemen aan het begeleidingstraject vragen we jou om een aanmeldingsformulier in te vullen.

In het aanmeldingsformulier vragen we een aantal persoonsgegevens (o.a. naam, adres, contactgegevens, woonplaats) en of je ervaring hebt met ondernemen. Dat is geen must, maar wel interessante informatie voor ons om het basistraject af te stemmen op jullie behoeften.

We vragen jou ook naar jouw ‘golden circle’. Jouw ‘golden circle’ geeft weer waarom je een sociale onderneming wil starten, hoe je dat zal doen en wat je dan precies in de wereld wil brengen. De ‘golden circle’ zal een belangrijk element zijn voor het expertenpanel dat oordeelt over jouw deelname aan het basistraject.

Ten laatste een week voor de start van het eerstvolgende basistraject weet je of je kan deelnemen.


1/ Bereid je voor op je aanmelding

The Golden Circle

Lees eerst ons artikel over de golden circle. We raden je aan om dit even door te nemen, het zal je helpen om het aanmeldingsformulier vlot in te vullen! 


Jouw voorbereiding

Het aanmeldingsformulier is best lang, dus we raden je aan om op voorhand je tijd te nemen de vragen voor te bereiden.

Naast je persoonsgegevens, eventuele ondernemingservaring en wanneer relevant de gegevens van het bedrijf waarvoor je werkt, krijg je enkele open vragen.

Download de vragen en neem je tijd om jouw antwoorden te formuleren zodat je straks het formulier vlot kan invullen.


2/ Klaar? Stuur je aanmelding in!

Heb je jouw Golden Circle voorbereid? Dan ben je helemaal klaar om je in te schrijven. Hou je voorbereiding bij de hand en ga door naar het aanmeldingsformulier: